Pimple Popper

Pimple Popper Lite

Puisten uitdrukken op je iPhone

VOOR

  • Geen vieze vingers

TEGEN

  • Gaat heel rap vervelen
  • Het is ranzig!

Niet bijzonder
5

Pimple Popper is een gratis spel voor je iPhone. Je drukt puisten uit op de gezichten van jongedames die je daarmee erg blij maakt. Heb je een passie voor puisten, dan is Pimple Popper dé app voor jou!

Je krijgt een jonge meid in beeld met een klein huidprobleempje. In plaats van het insmeren met Clearasil moet je de rijpe puisten uitdrukken. Je krijgt te maken met 2 soorten puisten en ook mee-eters geven acte de présence . Elke oneffenheid vereist een speciale techniek om weg te werken. Heb je alle puisten uitgedrukt dan krijg je een lachende dame te zien en ga je door naar de volgende hulpbehoevende.

Pimple Popper is uitermate populair maar wij snappen niet waarom. Nadat je alle soorten pustels eenmaal langs hebt zien komen zou je er toch genoeg van moeten hebben. Erg smaakvol is Pimple Popper dus niet maar het grote voordeel is dat je in ieder geval geen pus op je handen krijgt.

Pimple Popper is een typisch voorbeeld van een populaire iPhone app die vrij smakeloos is. Heb je zelf nooit jeugdpuistjes gehad of ben je er nog te jong voor, dan weet je voortaan hoe het voelt om zo'n rode rakker uit te drukken dankzij Pimple Popper.

Meeste downloads Games voor iphone

Meer
Pimple Popper

Download

Pimple Popper Lite

Beoordelingen about Pimple Popper